Nieuwe naam voor GasNed: Abel&co

Ons netwerk van installatiebedrijven is klaar voor de toekomst! Wij zijn al lange tijd aangesloten bij GasNed. Deze landelijke serviceorganisatie van en voor 240 installatiebedrijven helpt ons om u beter van dienst te zijn. Zo kunnen wij ons volledig richten op het vakkundige installatiewerk waar u op rekent. De naam GasNed dekte echter de lading niet meer. Het deed bijvoorbeeld te veel denken aan een gasleidingmaatschappij. Ook de verdere uitbreiding van het producten- en dienstenpakket en de evolutie binnen de branche zorgden ervoor dat ‘GasNed’ niet meer bij ons paste. Vandaar dat we overstappen op de naam Abel&co.

Logo AbelenCo small b
Foto abelenco oma 600

De naam Abel&co past perfect bij onze organisatie. We zijn oer-Hollands, sterk, persoonlijk en betrouwbaar: precies wat u bij de naam Abel verwacht. De toevoeging ‘&co’ refereert aan de 240 aangesloten installatiebedrijven die ons bedrijf een lokale focus en binding geven. Heeft u vragen over de verschillende installatieproducten die we aanbieden? In de Abel&co kennisbank vindt u antwoord op meer dan honderd vragen voor als u een oplossing zoekt, zich wilt oriënteren of gewoonweg meer wil weten.

U kunt de nieuwe website van Abel&co bekijken via www.abelenco.nl. We zijn er trots op om deel uit te maken van zo’n sterk collectief van installatiebedrijven. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.