Over ons

Decennia een begrip in de regio

In 1975 zijn wij Lelie Installateurs gestart en van oorsprong lag de nadruk op het bedienen van de particuliere markt. Later zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in de regio op het gebied van totaal installatie bij bouw, verbouw, renovatie, utiliteit en MKB. Onze specialiteit is het verzorgen van de complete installatietechniek in nieuwbouwwoningen, inclusief elektra en de duurzame installaties zoals warmtepompen. Daarbij vergeten we uiteraard de traditionele installatiediensten niet. Lelie Installateurs uit Wijchen is een regionaal installatiebedrijf dat met een team van 20 medewerkers werkzaamheden op het gebied van installatietechniek verzorgt.

Duurzaamheid

We hechten veel belang aan duurzaamheid en handelen daar ook naar. Met name in de luxe woningbouw zetten we onze kennis in om de installatie niet alleen naar wens, maar ook duurzaam te maken, zonder daarbij het comfort te vergeten.

Traditioneel installatiewerk

Uiteraard verzorgen we ook het traditionele installatiewerk zoals loodgieterswerk, cv-ketels, airconditioning en ventilatie. En ook bij deze installaties zijn we bekend met de laatste ontwikkelingen en passen deze toe in de installaties die we aanleggen.

Regio

De regio waarbinnen wij werkzaam zijn is een half uur rijden vanaf onze vestigingsplaats met de belangrijke plaatsen Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Oss, Druten, Boxmeer, Venray en Den Bosch. Voor grotere opdrachten zijn we ook daarbuiten werkzaam.

Kwaliteit en service

Door een combinatie van kennis, ervaring en het werken met A-merken, zijn wij in staat een product te leveren dat voldoet aan alle wensen en voorschriften waaraan een installatie moet voldoen. Onze servicegraad is hoog, zoals u dat kunt verwachten van een A-merk leverancier.

Visie

Ons werkterrein wordt steeds complexer. Technische installaties innoveren om het energieverbruik te minimaliseren, dit past bij het duurzaam energieverbruik. Daarnaast stelt de mens steeds hogere eisen aan comfort. Door de ontwikkeling van de meet- en regeltechniek en ICT volgen de nieuwe technische mogelijkheden elkaar snel op. Wij bereiken onze doelstellingen door klantgericht te werken. Een open houding en duidelijke communicatie spelen hierin een grote rol.

Wij installeren hoogwaardige installaties. Ons team is het meest waardevolle gereedschap. We blijven leren, niet alleen door opleidingen maar ook van onze klanten, leveranciers en van elkaar.

Certificering

  • Techniek Nederland
  • STEK
  • VCA
  • Erkend leerbedrijf

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een adviesgesprek, neem dan contact met ons op