Loodgieterswerk

Gas-, waterleiding en riolering

Bent u op zoek naar een installateur die uw gas-, waterleiding en riolering kan aanleggen of aanpassen, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Naast het  traditionele loodgieterswerk leggen we de complete installatietechniek aan bij luxe woningbouw, inclusief elektra en duurzame installaties.

Renovatie badkamer, toilet

Wanneer u uw badkamer en toilet wilt laten renoveren, dan kunnen wij de complete verbouwing voor u verzorgen. Zo heeft u een aanspreekpunt voor uw verbouwing. Bent u op zoek naar sanitair, dan kunt u terecht in de showroom van onze leverancier. Zij hebben een groot assortiment aan baden, douches en kranen. Om het geheel te beoordelen krijgt u een 3D tekening van uw nieuwe badkamer mee naar huis.

Legionellapreventie

Legionella is een bacterie die zich ontwikkelt in waterinstallaties waar het water lang stilstaat. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes als de kraan of douche gebruikt wordt. Inademing van de legionellabacterie kan leiden tot legionellagriep of veteranenziekte.

Is uw waterleidingnetwerk of delen daarvan voor langere periode niet gebruikt, dan is het verstandig om het te laten inspecteren. Als specialist kunnen wij dit voor u verzorgen.

Vraag of offerte?

Heeft u vragen over loodgieterswerk of wilt u een offerte op maat, neem dan contact met ons op.